Elikkäs tein ruudun neljästä tötsästä, keskelle nameja. Tein sitä vasta sisällä, joten matka ei ollut kauhean pitkä. Baro innoissaan ryntäsi ruutuun ("jes, vihdoinkin jotain uutta!") ja vapautus. Pyysin hänet kyllä siellä maahankin, mutta opetan nyt ensiksi, että oppii mistä on kyse.

Vähän temppuiltukin on, vaihtelua tokoliikkeisiin. Jalkojen välistä pujottelua ja kahdella tassulla seisomista. Baro oli todella innoissaan tekemässä uusia juttuja.

Sivullemeno-harjoittelusta vähän pidän taukoa, koska Baro näytti vähän kyllästyvän siihen (tuli hitaasti vinoon....). Seuraamistakin ollaan otettu. Se sujuu ihan samalla tavalla miten aikaisemminkin, eli namin kanssa houkuttelulla.

Luoksetuloa vähän sisällä. Sekin on vähän ripeemmäksi tullut, minun pitäisi vain päästä eroon käsillä huitomisestani...

Kauko-ohjausta läheltä ;) Istu-maahan sujuu hyvin, mutta maahan-istu on vielä vähän hidasta, mutta kyllä se tästä lähtee!

Noutokapulan pitämistä suussa ollaan harjoiteltu. Kyllähän se nyt pikku hiljaa osaa pitää sitä purematta suussa, mutta yhdessä vaiheessa Baro yritti karata kapulan kanssa sängyn alle (hänen mielestä se kaipaisi ehdotonta tuunaamista).

Hyvää kesän jatkoa! :)