Tänään en ole oikein ehtinyt harjoitella oman tet-päiväni takia ja kohta lähdetään tokoilemaan Kupittaalle. Nyt sitten saadaan apua tähän seuraamis-probleemaan.

Tänään myös näin netissä (en tiedä, voi olla, että ne on jo aikasemmin tulleet sinne) katsomassa Paraisten näyttelyn aikataulun. Joskus 11.30 alkaa meidän kehä ja kooikereita 2. Meidän Baro ja Baron siskopuoli Namu. Jännää nähdä sitten miten menee. ;)

---

Noniin, tultiin nyt tokoilemasta. Barolla on nyt tämmöinen ihme haahuu-kausi, etten minä oikein kiinnosta. En tiedä, pitäisikö minun vain olla vähän tauolla treenaamisesta vai treenata kahta kauheammin... Lauran kanssa kokeilimme seuraamista lelujen kanssa. Baro todella innostui patukasta ja nyt täytyy Baron kanssa kokeilla leikkiä ja seurata ja ihan ihan lyhyitä pätkiä kerrallaan. Pujottelimme myös tötsien ympäri ja sitä meidän pitäisi kotonakin tehdä paljon enempi. Mutta siellä Kupittaalla se ei mennyt kauhean hyvin.

Maahanmenoa häiriössä, silloin sain Baron rauhottumaan ja jäämään sen hyvin. Saatiin hyvää häiriötä siinä ja Baro oli sen kokoajan maaten kauniisti lähes kokoajan katsekontaktissa ja välittämättä muista tokoryhmän koirista. Nyt harjoittelemme maahanmenoa ilman käsimerkkiä/kädenapuja ja nyt kotona vähän sitä otin. Nyt se sujuu niin, että näytän vain etusormella alas päin ja sanon maahan :)

Sivulletuloakin otimme vähän, mutta Baro oli niiin vauhkona, ettei millään malttanut tehdä sitä kunnolla. Nyt Baro alkaa tulla lähemmäksi minua, hyvä vaan. Mutta harjoiteltavaa on.

Sitten otimme myös istumista nopeammaksi. Se alkaa kyllä pikkuhiljaan tulla nopeammaksi ja sitten sen saatuani nopeammaksi alan ottamaan sitä samaa maahanmenon kanssa.

Otimme myös lopuksi luoksetulon iltaruuan kanssa. Luokse Baro tuli todella innoissaan, mutta ruokaa se sitten loppujen lopuksi ei syönyt :D

Seisomista täytyy harjoitella, sekä sitä hyppyä. :)

Sitten lauantaina Rauman näyttelyyn, jännää nähdä miten siellä menee. Tulossa sinne 8 kooikeria Baron lisäksi. Kiva nähdä myös muita kooikereita.  Toivottavasti Baron tuo huuhaa-mieli menee ohi siksi ;)