Seuraaminen meni tänään yllättävän hyvin! Asiaa auttoi eilinen vähän erilainen seuraamisharjoitus patukan kanssa sekä se että nyt olen ottanut vähän eri namien kanssa. Sekä pallon kanssa kokeilimme vähän ja ihan hyvin sekin meni. Nyt vain sitä sujuvammaksi! Olen todella iloinen, että se alkaa vihdoin sujumaan!

Maahanmenoa liikkeestä otimme myös. Vielä joudun pysähtymään koiran viereen ennenkun se menee maahan. Vähän Baro meni vinoon maahanmennessä, mutta kyllä se tästä lähtee...:)

Paikallaoloa jo hyvin sujuvasti. Vähän häiriötäkin saatiin, Baro vaan ei millään meinannut irroittaa silmiään siitä toisesta kaverikoirasta, mutta pysyi maassa siihen asti kunnes tulin luokse (pidin häntä vielä vähän aikaa maassa sen jälkeen jossa sitten nousi ylös, juuri kun ehdin sanoa vapaa...) Kentälle tuli myös muita pikkulapsia ja siitä sitten myös vähän häiriötä.

Luoksetuloa myös. Se sujui myös hyvin, nyt vain kun vauhti alkaa olla sopivaa tietyissä tilanteissa, on lisättävä häiriötä ja välimatkaa.

Sivulletuloa vähän myös otin. Se pitää ehdottomasti saada ripeäksi ja Baron on tultava oikeaan kohtaan. Olen nyt kokeillut Baron kanssa ottaa Baro tuohon sivulle tuosta että vedän sen namin kanssa huokutellen taakse ja käännän sen viereeni. Siinä on vain ollut vähän se ongelma, että kovin innoissaan ollessaan tämä koiruus ei meinaa millään malttaa tehdä tuota kunnolla vaan jää vähän miten sattuu vinosti istumaan. Täytyy kokeilla myös sitä kiertämistä minun takaa, jospa se sujuisi niin paremmin. Jos joku sattuu lukemaan tätä, niin kumpi on teistä parempi tapa opettaa koiralle se?

Tänään myös pestiin Baro näyttelyä ajatellen. Hän on nyt puhdas poika ja nauttii suihkussa käymisestä! :)

593886.jpgBaro