Vähän tänään yritin treenailla Baron kanssa, mutta tällä taisi olla taas vaihteeksi tämmöinen "ei-nyt-kiinnosta-on-mielenkiintoisempia-hajuja"-päivä. Seuraamisesta ei ollut puhettakaan, ei sitä kiinnostanut. Hypytin Baroa yhden sopivan korkuisen aidan yli, hyvin se meni, mutta siinä on vielä on harjoittelemista, että Baro jäisi sinne matalan aidan taakse seisomaan paikoillaan. Ainoa mikä meni onnistuneesti oli luoksetulo:)

Ensiksi olimme pellolla vähän heittelemässä palloa. Me teimme sitä aikaisemmin myös tokossa. Eli käsketään koiran istua ja sitten kun koiran pylly on maassa nopeasti heitetään pallo sinne. Huomaa, että kyllä tämän istuminen on tullut nopeammaksi.

Tänään on vielä tarkoitus harjoitella enempi.(kirjoittelen vielä lisää sitten myöhemmin) Aion treenailla varmaan ihan perusjuttuja. Luoksetulo sujuu hyvin, ripeemmäksi vain kokoajan harjoitellaan. Sitten myös paikalla oloa ja kokeilen tietty seuraamista, mutta taidan odottaa huomiseen! :) Paikkallamakuuta, sivullemenoa, seisomista ja näyttelyseisomista nyt erityisesti harjoitellaan.

Pitäisi varmaan joku päivä lähteä ihan muuten vain Kupittaalle harjoittelemaan, jotta saisi vähän häiriötä ja liikkeitä varmemmaksi eripaikoissa.

 Huomenna sitten meillä onkin toko;) Ja viikonloppuna sitten Rauman näyttely, kiva nähdä ketä muita sinne sitten tulee :)