Jotenkin vain en saa seuraamista sujumaan kunnolla. Sisällä ollaan vähän sitä yritetty treenata, kun ulkona niin kurja ilma. Seuraamisen pitäisi olla tiiviimpää ja katsekontakti on ollut ihan hukassa... Jos joku osaa neuvoa jotain erikoiskikkaa millä saisi koiran kiinnostumaan minusta enempi ja katsekontaktin paremmaksi, niin kertokaa ihmeessä;)

Päätin asettaa tavoitteekseni sen 16.6 tokokisan. Joko mölli- tai ALO-luokkaan.:) Olisi tosi hienoa kyl päästä sitten ALO-luokkaan ja saada joku tosi hyvä virallinen tulos!

Sivullemeno menee kerta kerralta paremmin ja kyllä tää nyt alkaa ymmärtää, että pitää tulla todellakin ihan vierelle.

Luoksepäästävyyden uskon sujuvan Barolta ihan hyvin. Täytyisi vain saada mahdollisimman monen tutkimaan hampaita ym. tunnustelemaan.

Paikallamakuuta harjoitellaan, ihan hyvin se on tähän mennessä sujunut. Haluan, että Barolla on kokoajan katsekontakti minuun kun hän on siinä, ettei se ala haahuilemaan ympäriinsä ja ehkä sitten nousta, mitä se joskus aikasemmin on tehnyt. Mutta nyt otetaan lyhyempiä aikoja ja lyhemmällä välimatkalla katsekontaktissa. Ihan varmaksi tuo, ettei I-palkinto mene sivusuun vain noinkin helpon asian takia. ;)

Seuraaminen kytkettynä ja taluttimetta, harjoitellaan, kirjoittelinkin siitä aikaisemmin.

Maahanmeno ja seisominen seuraamisen yhteydessä, joo maahanmeno ja seisominen onnistuu hyvin mutta seuraamisen haluan opettaa barolle niin että se tekee sen ihan 100%:n varmasti ennen kun alan opettamaan sille noita:)

Luoksetulo hyvällä mallilla, siitä voi jo sanoa, että Baro osaa sen ;) Kunhan se ei vaan törmäisi muhun kun niin energinen on, että vähänllä on ettei törmää. Häiriötä vaan, että tulee vaikka (kyllähän se tulee, mutta tulisi ensimmäisellä käskyllä) näkisi kuinka ihanan tyttökoiran ;)

Estehyppy, no ei sillä ihan kunnon esteellä olla päästy treenailemaan, mutta en usko sen olevan ongelma. Eilen vähän halusin kokeilla, rakensin oman esteen tuolista ja sählymailasta. Hyvin sekin sujui, vaikka ei se sama asia ole kuin ihan kunnon este :)

Kaikkia vaan treenattava ja toistettava monta kertaa ja häiriötä lisää ja reilusti ;) Voi olla, että jos oikeen kunnolla treenataan niin voitais sitten alokasluokkaan osallistua 16.6.! Siihen tähdätään!