Tänään tokotreeneissä ollessamme alkoi mukava kaatosade, joka sitten vähän näkyi Baron suorituksissa. Kauheasti muut kuin pallo ja toiset koirat eivät kiinnostaneet... Mutta me harjoitellaan sitten niitä juttuja ihan kunnolla täällä kotona, kun vähän minäkin kiinnostan.

Ensimmäiseksi me otimme hyppyjä ihan oikean tokoesteen kanssa, Barolla se sujui ihan hyvin. Laura neuvoi minua jättämään esteen toiselle puolelle jonkun suuremman herkun, jotta Baro pysyisi paikoillaan siihen esti kunnes minä ehdin toiselle puolelle pyytämään perusasentoon.

Sitten otimme myös kiertämisiä sekin oli hauskaa!

Kävimme myös sitä "vapaamuotoista seuraamista" lävitse, Barolta se sujuu paremmin kuin viimeksi. (ei laske nenäänsä maahan) Tai sitten se vain johtui siitä, että satoi vettä ja Baron mielestä on mukavampaa kävellä äkkiä (vaikka lämpimään autoon --> kotiin) eikä jäädä sinne minnekkään sateeseen haistelemaan. ;)

Teimme nenäharjoituksia. Elikkäs kävelin pienen ruudun ja tiputtelin sinne nameja. Barolle juttu oli erittäin helppo, nenää kun käyttää mielellään ja paljon. Jäljestämistäkin voisi kokeilla enemmän jossain vaiheessa! :)

Lopuksi otimme luoksetuloa, se meni no... Baro ei oikein suostunut jäämään istumaan sinne sateeseen, mutta pallolla palkkaamisella sain lisää vauhtia siihen. :)

Nyt vain harjoittelemaan enempi noita tokoliikkeitä, mölliluokkaan voisi sitten 16.6. mennä kokeilemaan, sais vähän tuntumaa siihenkin lajiin!